Benieuwd wanneer we jouw verrassing bezorgen? Lees meer >


Onze nieuwste aanwinsten

Uniek speelgoed
vanaf 6,49

Boeket van de maand
van 24,99 voor 22,99

Heerlijke beautyproducten
vanaf 8,50

Voor alle momenten
vanaf 1,50

Online je verrassing maken en versturen in België

Iemand op unieke en persoonlijke wijze verrassen is heel gemakkelijk met Greetz. We hebben een groot aanbod aan verrassingen voor ieder moment en voor elke leeftijd. Wil je iemand blij maken met een kaart, een boeket bloemen aan huis bezorgen, een helium ballon of een ander cadeau geven? Het kan allemaal met Greetz!

Je eigen kaarten maken

Persoonlijke wenskaarten maak je met Greetz. Voor een bijzonder moment als Moederdag zeg je het op jouw manier met een speciale moederdag kaart. Maak bijvoorbeeld een fotokaart of Magic kaart met een foto en de naam van de ontvanger op de voorkant. Natuurlijk kun je ook een kaartje sturen uit één van onze populaire kaartencollecties van bekende merken. Zelf een feestje geven? Ook je uitnodigingen kun je helemaal naar wens maken met je eigen foto, tekst, een mooi lettertype, passende versieringen en ga zo maar door. Een kaart maken is heel gemakkelijk.

De mooiste cadeaus, bloemen en ballonnen versturen

Iemand extra verrassen doe je met ons grote aanbod: cadeaus in allerlei soorten en maten. Verras een jarige bijvoorbeeld met chocolade of een verwenpakket van rituals. En waarmee verras jij je lief tijdens Valentijn? Ook voor een geboorte of een cadeau voor een kinderverjaardag zit bij je Greetz goed, hier vind je alle cadeaus voor Baby & Kind. Alle cadeaus van Greetz worden verstuurd in een mooie cadeauverpakking. Maar ook met een prachtig boeket bloemen zit je altijd goed. Bedank bijvoorbeeld je ouders met een mooi boeket rozen. Een vliegensvlugge verrassing versturen? Verstuur een helium ballon. Deze wordt geleverd in een bijzondere verpakking. Ook hebben we een groot assortiment foto en tekst cadeaus dit zijn cadeaus met je eigen foto en tekst. Voor een speciaal moment als Kerst of Moederdag kan je ook een uniek en passend cadeau bestellen. Bekijk het uitgebreide assortiment en kies jouw verrassing!