Kies zelf een bezorgdatum om de ontvanger te verrassen. Meer informatie >


De mooiste (kraam)cadeaus op een rij

Iedere verrassing is bijzonder. Maak je verrassing extra uniek door je eigen foto of tekst. Met de mooie verzendverpakking weet je zeker dat je verrast.


Zo verstuur je jouw verrassing

1. Kies je cadeau
2. Voeg evt. naam en/of
foto toe
2. Voeg evt. een
kaart toe
4. Kies gewenste bezorgdatum

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Baby & kids: kraamcadeaus en cadeautjes voor jongens en meisjes

Bij een kraamcadeau denk je waarschijnlijk eerst aan een verrassing voor de kleine. In het ruime assortiment van Greetz vind je een brede waaier aan geschenken voor baby's en kids. Maar we hebben ook aan de ouders gedacht. Bij ons tref je de leukste verrassingen voor pasgeboren baby's, hun ouders en eventuele broertjes en zusjes onder één dak. En of je nu op zoek bent naar knuffels, kledingen textiel, boeken en kaarten boordevol nuttige adviezen en praktische tips, verzorgingsproducten of (houten) speelgoed, wij hebben het voor je. En er is meer: we bieden je bovendien de optie om het cadeau te personaliseren. Daarnaast wordt iedere bestelling met uiterste precisie verwerkt, waardoor we je durven te garanderen dat het eindresultaat in de smaak valt.

Cadeautjes voor baby's en kids met een persoonlijk tintje

Bij Greetz houden we ervan om mensen te verrassen. En wat is er leuker dan het ontvangen van een cadeautje met een persoonlijke noot? Bij ons kun je daarom je cadeautjes personaliseren. Bijvoorbeeld door de naam van het kindje op het artikel te laten bedrukken of borduren. Soms kun je zelfs een afbeelding of korte tekst aan de verrassing toevoegen. Hierdoor ben je verzekerd van een uniek kraamcadeau. Ook voor een kinderverjaardag of ander belangrijk moment vind je bij ons een geschikt geschenk. Onze collectie bestaat uit topmerken zoals Koeka, Lief! lifestyle, Happy Horse, BAMBAM, Nijntje, Woezel & Pip en vele anderen.

Kinderlijk eenvoudig een uniek cadeau bestellen

Een unieke verrassing bestellen is kinderspel. Het enige wat je hoeft te doen is het selecteren van het gewenste product, een naam of afbeelding toe te voegen, eventueel een bijpassende wenskaart te bestellen en de gewenste bezorgdatum en -locatie aan ons door te geven. Niet alleen het bestelproces maken we graag zo eenvoudig mogelijk voor je, ook op het gebied van de bezorging denken we met je mee. De producten voor baby's en kids kunnen maar liefst zes dagen per week worden geleverd op een locatie naar keuze!