De leukste ballonnen op een rij


Top 4 momenten

Wie ga jij een glimlach bezorgen met een ballon? Bekijk hiernaast het filmpje met blije ontvangers.

Onze ballonnen worden in een prachtige kleurrijke doos verstuurd om de verrassing nog groter en leuker te maken.


Zo verstuur je jouw verrassing

1. Kies je ballon
2. Voeg evt. foto
en/of naam toe
3. Voeg evt. een
(mini)kaart toe
4. Voeg adres toe
en kies gewenste
bezorgdatum

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Ballonnen met Greetz versturen

Het grootste assortiment ballonnen vind je bij Greetz! Een verjaardag, een bruiloft, Valentijnsdag, kerst… er zijn veel momenten om een ballon te versturen. Onze tip: bezorg iemand een mooie verrassing met een ballon van Greetz! Wij bezorgen al deze ballonnen voor jou. Wedden dat de ontvanger in de wolken is? Al onze heliumballonnen worden bezorgd in een knappe cadeauverpakking. Het is echt een verrassing, want de ontvanger weet niet wat hij of zij gekregen heeft. Pas als de doos geopend wordt, vliegt de ballon eruit. Weet je al voor welke gelegenheid je een ballon versturen wilt? Kies bij ons uit een ris verschillende designs. Greetz helpt je verder!

Bijzonder: ballon met eigen foto en tekst

Als je een bijzondere helium ballon versturen wilt, raden we je een ballon met foto en tekst aan. Deze unieke en persoonlijke verrassing is altijd een groot succes. Upload de foto van de ontvanger en wij zorgen ervoor dat de ballon wordt bezorgd.

Helium ballonnen bestellen

Ballonnen bestel je online snel en gemakkelijk bij Greetz. Met de kwaliteit van onze ballonnen zit het snor: de ballonnen worden bezorgd met 10 dagen zweefgarantie. De ontvanger kan er dus extra lang van de ballon genieten. We bezorgen de ballonnen 6 dagen per week. En als je voor 21 uur bestelt, zullen we morgen al de ballon bezorgen. In de vrolijkste verpakking van België, want de ballonnen zweven de ontvanger tegemoet!