Even voorstellen

Hoi, ik ben Bettine. Van jongs af aan was het mijn droom om bloemiste te worden. Ik was áltijd bezig met bloemetjes en planten. En mijn droom is uitgekomen, want ik werk met veel plezier bij Greetz en zoek voor jou naar de mooiste bloemen, planten, vaasjes en potten om mee te verrassen. Mijn lievelingsbloem? Ik houd van celosia's en pioenrozen, van die kleuren en vormen word ik enorm vrolijk.

ASSORTIMENT SAMENGESTELD DOOR BLOEMISTE

Onze boeketten en planten worden elke twee maanden met veel liefde samengesteld en uitgekozen door onze bloemiste Bettine. Zij houdt daarbij rekening met verschillende momenten en seizoenen. Een verjaardag vraagt om een ander boeket dan een beterschapswens. Daarnaast verras je in de herfst met andere kleuren dan in de lente. Deze en nog veel meer trends volgt ze op de voet, zodat jij kunt kiezen uit de mooiste boeketten in de leukste vaasjes en potten.

TIPS VAN BLOEMISTE BETTINE

Ben je op zoek naar meer informatie over bloemen en planten? Bettine geeft allerlei tips en tricks over het verzorgen van bloemen en planten en welke vaas bij welk type boeket past. Ook vertelt ze per gelegenheid met welke bloem je het beste kunt verrassen. Je leest bijvoorbeeld meer over de symboliek en waarom die bloem past bij dat moment.