De leukste verrassingen op een rij


Bestel eenvoudig je bloemen

1. Kies je
boeket of plant
2. Voeg evt. een
(mini)kaart toe
3. Voeg het
adres toe
4. Kies de gewenste
bezorgdatum

Wie ga jij een glimlach bezorgen met een prachtig boeket? Bekijk hiernaast een filmpje van blije ontvangers!

Onze boeketten en planten worden in het water in een mooie verpakking verzonden naar de ontvanger zodat de verrassing altijd vers aankomt.


Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Bloemen aan huis bezorgen met Greetz

Iemand bloemen bezorgen voor een verjaardag, bedankje of gewoon zomaar? Mooie bloemen laten bezorgen doe je in een handomdraai met Greetz. Bij ons kun je makkelijk prachtige bloemen bestellen. Bijvoorbeeld een mooi boeket Moederdag-bloemen. In ons assortiment heb je ruime keuze uit allerlei boekettenen plantjes, in verschillende maten en heel veel soorten bloemen. Van klassieke rode rozen tot gezellige, kleurrijke gerbera's en chrysanten. Je vindt gegarandeerd je gading om voor elke gelegenheid de mooiste bloemen te bezorgen via Greetz.

Laat je bloemetje bezorgen met een gepersonaliseerde wenskaart

Alle bloemen worden direct vanuit de bloemenveiling in Aalsmeer tot aan de voordeur van de ontvanger in heel België en Nederland bezorgd. Daarom is iedere bloem die wij versturen ontzettend vers. Onze bloemen versturen we vandaar met een acht daagse vers-garantie. Je boeket persoonlijker maken? Dan laat je je bloemen bezorgen met een wens- of fotokaartje of met gepersonaliseerde bloemenhoes met foto en/of naam. Zo tover je een extra brede glimlach op het gezicht van de gelukkige ontvanger. En, wie ga jij een bloemetje sturen? Laat je bloemen bezorgen wanneer je maar wilt. Met Greetz bepaal je online zelf de leverdatum.

Morgen je bloemen laten bezorgen aan huis?

Greetz bezorgt 6 dagen in de week, maandag t.e.m. zaterdag. Wil je morgen bloemen laten bezorgen? Als je op weekdagen voor 21 uur je bloemetje of plantje online bestelt, dan leveren wij het de volgende dag tussen 8 en 22 uur - netjes op tijd!