Home > Bloemen > Momenten > Moederdag

Verras met bloemen op Moederdag 12 mei

Moederdag is een mooie dag om je mama, plusmama, schoonmama of oma te verrassen met bloemen. Verras haar door Moederdag bloemen te laten bezorgen met Greetz. Moeders zijn bijzonder, daarom laten wij een koerier speciaal op zondag 13 mei je bloemen bezorgen!

Extra persoonlijk maak je het door een unieke kaart kaart mee te sturen. Kies een speciale Moederdagkaart of maak een eigen ontwerp met je mooiste foto.

Moederdag boeket bezorgen op zondag

Wist jij dat Greetz de bloemen voor moederdag op zondag bezorgt? Zo kun jij je moeder écht op Moederdag verrassen. Bestel je verrassing vóór 22:00 en bezorg haar een fantastische moederdag met een prachtig boeket! Laat je verrassing op Moederdag bezorgen voor €6,95.

Moederdag tip!

Tip: een boeket bestellen voor Moederdag kan uiteraard al wat langer van tevoren, zo weet je zeker dat je het niet vergeet en bezorg jij een onvergetelijke glimlach op het gezicht van je moeder. Wil je je moeder dubbel verrassen? Bekijk dan nu al onze boeketten met cadeaus.

Ruime keuze

We hebben ruime keuze aan bijzondere Moederdag boeketten en planten. We brengen de bloemen in een speciale geschenkverpakking tot aan de deur. De bloemen worden op water verstuurd en blijven gegarandeerd 8 dagen vers.

Daarom bloemen voor Moederdag bestellen bij Greetz:

  • Bloemen bezorgen op Moederdag zelf (zondag 12 mei)
  • 8 dagen versgarantie
  • Feestelijke verpakking
  • Combineren met een persoonlijke kaart

Bestel je bloemen bij Greetz en laat deze op Moederdag (zondag 12 mei) bezorgen.