Home > Bloemen > Ontdek ons assortiment

Ontdek onze verrassingen

Iemand feliciteren, bedanken of een steuntje in de rug bezorgen? Bij Greetz hebben we voor elk moment kleurrijke boeketten, mooie planten en allerlei soorten zaden voor de doe-het-zelver. En voor die extra persoonlijke touch voeg je een kaart toe met daarop jouw lieve woorden.

BOEKETTEN

Ze geven extra kleur aan je verrassing.... bloemen! Onze bloemiste Bettine stelt elke twee maanden een nieuwe bloemencollectie samen, passend bij het seizoen en de laatste trends. En bij Greetz verras je nooit met een boeket alleen. Zo kun je een mooie vaas toevoegen of je boeket laten inpakken in cadeaupapier met naam of eigen foto. Zo pak je écht uit ;-)

PLANTEN

Of het nu gaat om luchtzuiverende planten, stoere planten of lieflijke varianten met bloemetjes, bij ons heb je voor elke ontvanger een geschikte plantenverrassing. En zeg je plant, dan zeg je plantenpot. Al onze planten zijn voorzien van hippe potten, die met liefde zijn uitgekozen door onze bloemiste.

BRIEVENBUSBLOEMEN

Wist je dat je bij ons iemand kunt verrassen met bloemen en (air)plantjes die door de brievenbus passen? Dankzij de unieke folie waarin we de bloemen verzenden, kunnen ze vijf dagen zonder water en voeding. Eigenlijk slapen de bloemtjes tijdens hun reis, zodat ze bij ontvangst nog 10 dagen vers blijven. Dat is nog eens fijn thuiskomen voor de ontvanger :-)

ZADEN & BLOEIPOTLODEN

Ook liefhebbers van tuinieren kun je verrassen met een mooi cadeautje. Kies bijvoorbeeld uit zakjes vol zaden om munt, klavertje vier, vergeet me nietjes en bloemen te kweken. Of verras met bloeipotloden die uitgroeien tot plantjes en bloemetjes als je deze in de grond zet. De zaaikalender en de grondtablet maken de verrassing compleet.

BOEKET MET CADEAUTJE

Wil je jouw ontvanger groots verrassen? Bezorg hem of haar dan een glimlach met een boeket én een cadeautje. Zo kun je kiezen voor een boeket met heerlijke fles wijn, zoete chocolade of ontspannen beautyverrassing.

ZEG HET OP JOUW MANIER

Zeg het op jouw manier. Dat betekent ook dat je zelf kunt kiezen wanneer. Bestel je voor 22:00 uur, dan bezorgen wij de bloemen de volgende dag. Onze boeketten en planten gaan van de bloemenveiling direct naar de ontvanger. Dit maakt ze nét even verser, waardoor bloemen minimaal acht dagen mooi blijven.

Wil je écht uitpakken? Laat je boeket dan inpakken in cadeaupapier met naam of eigen foto. Zo verras je nog persoonlijker.