Home > Bloemen > Trends

Welke trends zijn écht helemaal van 2019? Hieronder vind je de allerlaatste trends op het gebied van bloemen en planten.

Stijltrend Romance 3.0

Stijltrend Romance 3.0 combineert warme kleuren met dessins, geïnspireerd op het florale. Bloemen en planten worden veelvuldig gebruikt in combinatie met warme kleuren en grote bloemvormen. Typisch voor deze stijltrend zijn de volle boeketten en exotische planten. De kleuren zijn divers en rijk, zowel pasteltinten als intensieve donkere tinten.

Stijltrend Re-assemble

In de stijltrend Re-assemble staat het creatief combineren van oude en nieuwe onderdelen centraal. Door de creatieve samenstelling ontstaat een frisse, nieuwe vormentaal. De rol van bloemen en planten is creatief, hang een boeket - voor de verandering - eens op aan een leuk gekleurd touw!

Stijltrend Punk Rebooted

Binnen de stijltrend Punk Rebooted draait hetom macht, vrijheid en regels. We moeten aan veel regels voldoen, maar dit maakt ons tegelijkertijd opstandig en onrustig. Deze stijl wordt geleid door een stoere uitstraling. Bloemen en planten worden op een onorthodoxe manier gepresenteerd; ruw, ruig en grillig.