Home > Bloemen > Voor wie

Leuk voor haar én hem

Een jarige jet, collega die afscheid neemt, lieve vader die je wil bedanken... Voor elke geweldige ontvanger heeft Greetz geweldig bloemen en planten. Maar welk boeket of welke plant past nou het beste bij hem of haar? Wij helpen je.

Bloemen voor haar

Heb jij binnenkort een verjaardag van jouw moeder of een goede vriendin, maar kun je niet aanwezig zijn? Verras haar dan met een bos bloemen op haar verjaardag, zo ben je toch nog aanwezig! Greetz heeft prachtige bloemen in alle soorten en maten. Verstuur bijvoorbeeld een bloemen verjaardagstaart of bloemen met chocolade. Op zoek naar nog meer inspiratie voor jouw verjaardagsboeket? Bekijk dan onze verjaardagpagina voor nog meer inspiratie.

Bloemen voor mama

Moederdag is natuurlijk de perfecte dag om je moeder te laten zien hoe blij met haar bent! Mama’s staan altijd voor iedereen klaar dus zet jouw moeder eens extra in het zonnetje door haar te verrassen met een prachtig boeket van Greetz! Omdat ze altijd voor je klaar staat, of gewoon omdat ze de allerliefste moeder van de hele wereld is. We hebben boeketten in alle soorten en maten, in alle kleuren van de regenboog. Vind nu de perfecte bos bloemen voor jouw liefste mama.

Bloemen voor je collega

Is je collega jarig, 5 jaar bij de zaak of heeft je collega een andere belangrijke mijlpaal bereikt? Verras je collega dan met een prachtig boeket! Daarnaast kun je bijvoorbeeld een collega die door een moeilijke periode gaat een hart onder de riem te steken door bloemen te versturen. Geïnteresseerd in meer zakelijke mogelijkheden? Bekijk de zakelijke mogelijkheden bij Greetz.