Home > Bloemen > Wat vinden anderen van Greetz

Ben jij ook benieuwd wat anderen vinden van de verrassingen van Greetz? Lees hier vier verhalen van blije ontvangers van een Greetz verrassing!

Lieneke

“Ik heb al meerdere keren een boeket mogen ontvangen via Greetz en ik ben er steeds weer blij mee. De bloemen zijn echt van goede kwaliteit en blijven ook lang mooi! Vlak voor mijn vakantie kreeg ik dit mooie boeket van mijn vriend. Er zat ook nog een lief Greetz kaartje bij. Mijn dag kon niet meer stuk! Ik vind de service van Greetz erg goed! Een tijdje geleden was ik in het buitenland en toen heb ik mijn moeder voor Moederdag een kaartje gestuurd. Dat ging allemaal super goed!”

Naomi

"Deze bloemen heb ik als verrassing gekregen voor mijn verjaardag van mijn lieve vriend. Had het niet verwacht, vond het ook superleuk om uit te pakken! Ik werd er heel erg blij van toen ik de bloemen zag, ze zijn echt heel mooi en ruiken heerlijk! (L)"

Evelien

“De bloemen kreeg ik van mijn werk als blijk van waardering. Het was een compleet onverwacht cadeau en ik was super verrast! En mijn kitten ook ;-) De doos ligt nog steeds in mijn woonkamer en wordt intensief gebruikt als speelobject.

Het boeket was prachtig! En de bloemen waren erg vers. Het boeket heeft echt lang gestaan. Veilig op mijn slaapkamer, want in de woonkamer trekken de kittens de bloemen uit de vaas.”

Amber

“Post is leuk, pakketjes het allerleukst! De roos heeft lang prachtig gestaan. Het blijft gewoon altijd mooi als mensen speciale momenten niet zomaar voorbij laten gaan, maar de moeite nemen om wat te sturen. Dat doe ik ook altijd en het is heerlijk om zelf iets te ontvangen.”