Winkelmandje

Anjers bezorgen, verras iemand op een kleurrijke manier!

Anjers zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten, kleuren en vormen. Welke kleur je ook kiest, de anjer is gegarandeerd de eyecatcher van het boeket. Naast de verschillende kleuren is de vorm erg bijzonder. De anjer heeft opvallende bloemblaadjes met ronde, gekartelde óf gefranjerde randen. De anjer is het stralende middelpunt van het boeket waarmee jij de ontvanger gaat verrassen.

De anjers worden vers van de veiling geleverd waardoor jouw boeket extra lang mooi blijft. Bij Greetz garanderen we 8 dagen versgarantie. De bloemen worden op water geleverd op water en met snijbloemvoeding.

Voeg een kaart toe en maak je verrassing helemaal compleet. We hebben ruime keuze uit verschillende kaartjes, van minikaartjes tot hele grote kaarten. Kies een kaartje die past bij jouw boeket en maak ‘m extra persoonlijk met jouw eigen foto en tekst.  

Anjers nog dezelfde dag bezorgd

Bestel je op een werkdag voor 11:00? Dan bezorgen we het boeket met anjers nog dezelfde dag als je wilt. Wanneer je voor 22:00 bestelt, dan kunnen we ze de volgende dag al brengen. Ook in het weekend. De bloemen worden geleverd op water en blijven gegarandeerd 8 dagen vers. Planten bezorgen we in een bijpassende pot.

1 resultaat gevonden.
Prijs  
Boeket Pluk standaard, middel, groot Vanaf € 15,95
voeg toe aan je favorieten toegevoegd aan je favorieten
1 resultaat gevonden.