Populaire verrassingen

Vaders, buurmannen, geliefdes, ooms, vrienden....Verras voor ieder moment met een leuke kaart en mooi cadeau. Zeker weten dat jouw persoonlijke verrassing in de smaak valt. Bekijk de video om te ervaren hoe leuk het is om onze verrassingen te ontvangen!


Wat mag het kosten?

Je verstuurt al een kaart vanaf €2,25. Kies je kaart


Kies nu jouw verrassing

Cadeau voor hem

Op zoek naar een cadeau voor je vriend, partner, vader of buurman, dan helpen wij je daar graag bij. Het ideale kado voor hem bestel je bij Greetz gewoon online. Wij bezorgen het vervolgens netjes bij de bestemmeling thuis. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze beauty-cadeaus voor mannen? Onze heerlijke Rituals giftboxen doen het altijd goed. Net zoals een mooi bierpakket. Daarin hebben we volop keuze, met de beste merken uit diverse landen. Een écht cadeau voor mannen met een verfijnde smaak! Veel van onze cadeaus kun je bovendien met een foto en tekst helemaal persoonlijk maken. Voor een extra compleet cadeau kun je tussen onze kaarten nog een mooie wenskaart erbij uitzoeken!

Cadeau voor hem: met eigen foto & tekst

Of het nu om een verjaardagscadeau gaat of om een kado voor een andere gelegenheid, het is helemaal mooi als je er iets gepersonaliseerds van maakt. Dat kan via onze website. Zo kun je bijvoorbeeld drank met je eigen etiket ontwerpen, gepersonaliseerde chocolade bestellen of een helium ballon met eigen naam of foto uitkiezen. Gewoon via de website, door een foto te uploaden en/of je eigen tekst toe te voegen.

Kerstcadeaus voor mannen

Naast de mooiste collecties kerstkaarten, kun je bij Greetz ook terecht voor een ruim assortiment aan originele kerstcadeaus. Wat dacht je van een goed boek, verrukkelijke kerstchocolade of een gepersonaliseerde mok? Je maakt je verrassing extra persoonlijk door een kerstkaart toe te voegen met eigen foto en tekst. Op onze website vind je geheid een origineel idee voor een cadeau voormannen. Onze bezorgingen vinden plaats 6 dagen van de week, exclusief de zondag. Heb je het cadeau morgen al nodig? Bestel dan voor 21.00 uur op en wij zullen de verrassing aan huis bezorgen.