Onze nieuwste aanwinsten

Vaders, buurmannen, geliefdes, ooms, vrienden....Verras voor ieder moment met een leuke kaart en mooi cadeau. Zeker weten dat jouw persoonlijke verrassing in de smaak valt. Bekijk de video om te ervaren hoe leuk het is om onze verrassingen te ontvangen!


Hoeveel wil je uitgeven

Je verstuurt al een kaart vanaf €2,25. Kies je kaart


Kies nu jouw verrassing

Cadeau voor hem

Als je het lastig vindt om een cadeau voor mannen te vinden, dan helpen wij je daar graag bij. Het ideale kado voor hem bestel je bij Greetz gewoon online. Wij bezorgen het vervolgens bij de jarige of jubilaris. Veel van onze cadeaus kun je bovendien met je eigen foto en tekst helemaal persoonlijk maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze beauty-cadeaus voor mannen? Onze heerlijke Rituals giftboxen doen het altijd goed. Net zoals een mooi bierpakket. Daarin hebben we volop keuze, met de beste merken uit diverse landen. Een écht cadeau voor mannen met een verfijnde smaak!

Kado voor hem: met eigen foto & tekst

Of het nu om een verjaardagscadeau gaat of om een kado voor een andere gelegenheid, het is helemaal mooi als je er iets gepersonaliseerds van maakt. Dat kan via onze website. Zo kun je bijvoorbeeld drank met je eigen etiket ontwerpen. Gewoon via de website, door een foto te uploaden en je eigen tekst toe te voegen.

Cadeau voor mannen

Alle cadeaus voor hem die je kiest worden verrassend mooi ingepakt. Onze bezorgingen vinden plaats 6 dagen van de week, exclusief de zondag. Heb je het cadeau morgen al nodig? Bestel dan voor 21.00 uur op en wij zorgen ervoor. Voor een extra compleet cadeau kun je tussen onze kaarten nog een mooie wenskaart erbij uitzoeken!