HOE BESTEL JE CHOCOLADE

1. Kies jouw chocolade
2. Voeg evt. een
kaart toe
3. Voeg adres toe
4. Kies gewenste bezorgdatum

HEB JE NOG VRAGEN?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Chocolade cadeau versturen

Chocolade is bij veel mensen zeer geliefd. Chocolade;versturen behoort dan ook tot de favorieten onder de online cadeaus die worden gekocht en verzonden. Je kan chocolade opsturen in de vorm van luxe Leonidas bonbons, een chocoladetelegram"met een persoonlijke boodschap of een heerlijkchocolade hart. Een chocolade cadeau is altijd groot succes bij veel gebeurtenissen zoals moederdagof pasen. Is er geen speciale gelegenheid en wil je gewoon zomaar verrassen met chocolade? Kies dan eens voor Tony Chocolonely fairtrade chocolade, een gegarandeerd succes! Voor de chocolade fans hebben we natuurlijk alle smaken zoals pure chocolade en melk chocolade. Ga je liever voor een chocolade cadeau met een persoonlijke touch? Kies dan voor chocolade met foto en tekst, wat is er nu leuker dan een chocolade cadeau met een persoonlijke boodschap? Voor al deze lekkere en unieke geschenken slaag je smakelijk bij Greetz.

Chocolade bezorgen

De Greetz chocoladecadeaus zijn leuk, lekker, persoonlijk, origineel én je kunt ze 24 uur per dag online bestellen en dan snel laten bezorgen. Zelfs als je Chocolade met logo voor je zakenrelaties wil bestellen! Kies jouw chocolade cadeau, bestel je voor 22:00 dan wordt het chocolade cadeau de volgende dag bij de ontvanger bezorgd.