Wie is er niet groot geworden met Disney?! Je kent vast nog wel de Disney klassiekers Assepoester, Sneeuwwitje en de zeven dwergen, Aladdin en Belle en het Beest. Maar Disney heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten en heeft nog meer leuke films en karakters uitgebracht zoals Frozen, Cars en Sofia the First. Ben je een groot Disney fan? Dan kunnen we je heel blij maken, want je kunt bij Greetz leuke Disney producten personaliseren en bestellen zoals een Disney kaart, Disney uitnodigingen, Disney ballonnen en mokken met Disney karakters of kies voor een heerlijke Disney taarten.

Disney kaarten, uitnodigingen en ballonnen bij Greetz

Wil je de jarige feliciteren met een Disney verjaardagskaart van Jungle Book, binnenkort een verjaardagsfeestje en fan van Winnie de Poeh of wil je iemand verrassen met een Mickey Mouse ballon? Dan is Greetz je favoriete shop voor leuke Disney artikelen. Haal je Disney hart op met kaarten, uitnodigingen en ballonnen met jouw favoriete Disney karakter(s).

Disney kaart of uitnodiging maken en versturen

Altijd al samen met een Disney karakter op de voorkant van een kaart of uitnodiging willen staan? Dan gaat je wens nu in vervulling! ;) Greetz heeft Disney uitnodigingen en kaarten waar je een foto op de voorkant kunt plaatsen. Sta met jouw favoriete karakter(s) van Frozen, Jungle Book of Cars op de kaart of uitnodiging. ­Vandaag voor 21.00 uur je kaart gemaakt en besteld, is morgen bezorgd!