Benieuwd wanneer we jouw verrassing bezorgen? Lees meer >


Onze nieuwste aanwinsten

❤ Elke verrassing wordt speciaal en met veel liefde gemaakt op het Greetz hoofdkantoor
❤ Echt uitpakken? Maak jouw verrassing uniek met eigen foto en/of tekst
❤ Voor alle geslaagden; nichtje, neefje, zoon, dochter, buurjongen, buurmeisje, vriend, vriendin het perfecte cadeau!


Populaire verrassingen


Wat mag het kosten?

Je verstuurt al een kaart vanaf €2,25. Kies je kaart


Kies nu jouw verrassing

Joepie, geslaagd voor school!🎉

Ken je iemand die net is geslaagd voor school? Al dat harde werk verdient een beloning! Bijvoorbeeld een kaartje om proficiat te wensen. Check snel onze toppers van geslaagd-kaarten. Mag het ietsje meer zijn? Kies dan een geslaagd-cadeau zoals ballonnen of bloemen, beauty of drank. Of maak een super originele verrassing: een examencadeau met foto of tekst. Een passende beloning voor wie een diploma op zak steekt!

De examenuitslag binnen?

Eind juni valt de examenuitslag en weet men of hij of zij geslaagd is voor school. Trakteer de geslaagde op een verrassing zoals een ballon, een kaart of een bos bloemen. Ondanks het harde werk toch gezakt? Ai, dan moet je hem of haar zeker een hart onder de riem steken. Met een gezakt-kaartje wens je iemand veel succes met de herexamens

Andere geslaagd momenten

Niet alleen studenten verdienen een geslaagd-kaart. Gelukkig heeft Greetz nog veel meer kaarten in huis om iemand proficiat te wensen. Ken je iemand die net zijn rijbewijs haalde? Bekijk dan snel onze collectie geslaagd voor rijbewijs-kaarten. Andere geslaagde momenten te vieren? Ook daarvoor vind je bij ons de geschikte kaart of verrassing.