Benieuwd wanneer we jouw verrassing bezorgen? Lees meer >


Populaire verrassingen


Wat mag het kosten?


Onze nieuwste aanwinsten

Wie heeft jou zo’n mooi jaar bezorgd? Je altijd behulpzame vader, je vriendin die van die gezellige etentjes organiseert of de onvermoeibare oppas van je kinderen... Zeg het deze kerst op jouw manier. Elk gebaar, groot of klein, kan veel betekenen.


Kies nu jouw verrassing

Kerst 2019: Kerstmis bij Greetz 🎄

December is de gezelligste maand van het jaar. Koud, maar hartverwarmend dankzij kerst (en natuurlijk ook een beetje dankzij Sinterklaas). Niets fijners dan samen met vrienden en familie genieten van lekker eten, een goede fles wijn en geschenken. Voor een leuke verrassing of kerst cadeau 🎁 zit je bij ons trouwens helemaal goed. Keuzestress? Met onze tips vind je een originele verrassing op maat van de gelukkige ontvanger. Zo blijft kerst 2019 nog lang in het geheugen hangen. En, wie verras jij met Kerstmis?

Wanneer is het kerst?

In 2019 valt eerste kerstdag op woensdag 25 december. Kerstavond vieren we op dinsdag 24 december.

Inspiratie voor je wensen

Geen idee wat je op je kerstkaart of nieuwjaarskaart moet neerpennen? En hoe zorg je ervoor dat iedereen ‘wow’ roept als jouw kaart op de mat valt? Greetz helpt je op weg met inspiratie voor lieve, mooie en grappige kerstteksten en nieuwjaarswensen.

Wanneer was de laatste witte kerst in België en Nederland?

Die dateert al van jaren geleden. In 2010 was de laatste witte Kerst in België en Nederland ☃️ . Ook in 2009 vierden we in België en Nederland kerst onder een laagje sneeuw. Kerstweetje: Belgische en Nederlandse weerinstituten geven een andere invulling aan een witte kerst. Het Belgische KMI spreekt van een witte kerst als er op 25 december in Ukkel een mooi gesloten sneeuwdek ligt van minimaal 1 centimeter. In Nederland is men wat strenger. Pas als er op de eerste én de tweede kerstdag een gesloten sneeuwdek ligt, spreekt met van een witte kerst.

Hoe maak ik een leuke kerstkaart?

Of je nou gelooft in de Kerstman 🎅 of de Kerstvrouw 🤶 of geen van beide: kerstkaarten maken en versturen hoort sowieso bij kerst. Met een originele wens op je kerstkaart, eventueel gepersonaliseerd met eigen foto's, bezorg je iedereen kerstkriebels. Benieuwd hoe je dat doet? Op de volgende pagina ontdek je hoe makkelijk het is om toffe kerstkaarten te maken.

Kerst vieren met kerstcadeautjes

Liever een kerstcadeautje dan een kaart? Ook dan ben je bij Greetz aan het juiste adres. In onze grote kerstcollectie vind je voor iedereen een passende verrassing, gegarandeerd goedgekeurd door de kerstman/kerstvrouw. Zoek je een geschenk voor een echte zoutekauw? Dan kies je uit heerlijke chocolade van luxemerken zoals Australian, Merci en Tony's Chocolonely. Een knapperig en gesmaakt geschenk! Wat denk je van een weldoend beautypakket of een mooi kookboek! Of nog: een bierpakket of mok met eigen naam als 'smakelijk' kerst cadeau. Een verrassing nodig voor kinderen? Die worden met Kerstmis helemaal blij van een grote helium kerstballon. En om samen te proosten aan de feestdis, kies je voor wijn met eigen etiket, foto of tekst. Wedden dat deze kerst onvergetelijk wordt?