Hoe maak je een kerstkaart?

Zoek de perfecte kerstkaart en maak de kerstkaart extra persoonlijk door te kiezen voor een gepersonaliseerde fotokaart. Schrijf er vervolgens een mooie tekst in. Maar wat schrijf je op een kerstkaart en hoe zorg je ervoor dat iedereen een ‘wow’ uitslaat wanneer jouw kerstkaart op de mat valt? Bij Greetz helpen we je op weg en inspireren we jou graag met lieve, mooie en grappige kerstteksten. Aan jou de keuze. 🎅 ⭐ 🎄


Met de hand schrijven

Wil je zelf nog een persoonlijke tekst op de kerstkaarten schrijven? Dan is pakketje naar jezelf dé oplossing. Je hoeft zelfs de deur niet uit voor postzegels. Of verstuur direct naar familie, vrienden en kennissen.


Kerst uitnodigingen

Kerstkaart ontwerpen: tips en trends

Een mooie kerstkaart kan iedereen de kerstkriebels bezorgen en is daarmee echt iets wat bij een geweldige kerst hoort! Bij Greetz kan je in een aantal gemakkelijke stappen je kerstkaart online maken, bestellen en direct laten versturen. Of jij nu een kerstkaart wil versturen naar één of enkele dierbaren of direct een hele adressenlijst wil verrassen: bij Greetz krijg je de envelop gratis tijdens de kerst. Vandaag voor 21:00 uur besteld, is morgen bezorgd!

Kerstkaarten maken met foto’s

Wil je tijdens kerstmis 2019 shinen met een zelfgemaakte kerstkaart? Dan is de kaart met foto’s de ultieme kerstkaart om te maken. Verras familie en vrienden deze kerst met een leuke en persoonlijke kerstkaart. In een aantal gemakkelijke stappen maak je een unieke kerstkaart met foto(’s) en passende tekst. Verzamel de leukste, grappigste en mooiste foto’s voor op de kerstkaart en ga aan de slag. In een aantal gemakkelijke stappen is de kerstkaart met foto’s gemaakt en versturen wij hem voor je met de post.
Daarna is het tijd om achterover te hangen en te wachten op de complimentjes via WhatsApp, Facebook of ouderwets via een belletje.

Persoonlijke kerstkaart voor familie en vrienden met emoji's

Kies jouw favoriete kerstkaart uit ons grote assortiment kerstkaarten en past deze geheel naar wens aan. Voeg bijvoorbeeld een persoonlijke foto of tekst toe. Daarnaast kan je de kerstkaart naar hartelust versieren met feestelijke stickers en emoji's. Een kerstkaart met emoji's 😮? Ja, bij Greetz kan je de leukste emoji's op je kaart gebruiken. Dit zijn onze favoriete kerst-emoji's:

  • De kerstboom: 🎄
  • Sneeuwman met sneeuw: ☃️, maar zonder sneeuw kan ook: ⛄
  • Natúúrlijk de kerstman: 🎅
  • De kerstvrouw: 🤶
  • Een kerstcadeautje: 🎁
  • Een kerk: ⛪
  • Een sneeuwvlokje: ❄️
  • Hoewel niet Rudolf the Rednosed Reindeer, een hert: 🦌

Met deze emoji's en breng je de kerstsfeer heerlijk omhoog!

Ontwerp zelf online leuke kerstkaart

Of je nu op zoek bent naar een hippe, grappige of klassieke kerstkaart, bij Greetz heb je een ruime keuze uit kerstkaarten. Wil je dit jaar je familie, vrienden en buren echt verrassen? Dan kan je jouw kaart digitaal helemaal zelf ontwerpen met je mooiste foto’s, persoonlijke teksten en kerststickers van Greetz. Wil je toch liever zelf een persoonlijke tekst in de kerstkaarten schrijven, dan kan je de kerstkaarten in een pakketje naar jezelf versturen.

Kerstkaarten versturen

Kerst is een warme en gezellige tijd die draait om het samenzijn met vrienden en familie. Kerstkaarten maken en versturen hoort daar natuurlijk bij. In ons assortiment vind je duizenden ontwerpen voor een prachtige kerstkaart. Online kerstkaarten maken doe je natuurlijk bij Greetz. Maak een keuze uit de vele ontwerpen met de mooiste ontwerpen die beschikbaar zijn. Voeg vervolgens je eigen persoonlijke tekst toe en verstuur je persoonlijke kerstgroet. Kies bij je kerstkaart voor een ansichtkaart of een open te vouwen wenskaart. Daarna kan je de grootte en eventueel een mooie kerst-envelop kiezen. Als je tevreden bent met het design, voeg je het adres van de ontvanger en wij versturen de kaart met de post. Een kerstkaart maken was nog nooit zo leuk.

Tip voor Kerstmis: Vermijd kerststress en zet je kerstkaarten alvast klaar. Kies nu alvast jouw favoriete design uit en plan wanneer je de kaarten wil laten bezorgen.

Kerstkaarten in sets naar keuze

Thuis aan tafel en naast de kerstboom je persoonlijke kerstgroet op een kerstkaart schrijven. Met kerst verstuur je de hele familie en alle vrienden een kerstkaart. Selecteer de optie ‘als pakket thuis ontvangen’ om de kerstkaarten als set in huis te halen. Je bepaalt zelf hoeveel kerstkaarten je set bevat en een set wordt geleverd met bijbehorende enveloppen. Ook is het mogelijk een velletje postzegels bij je set kerstkaarten te bestellen. Vervolgens schrijf je kerstkaarten in alle rust thuis af. Zo blijven je kerskaarten altijd persoonlijk.

Fijne feestdagen!