Voor 22:00 uur besteld = dag erna bezorgd
Vrolijke verpakking
Voeg eigen foto en/of tekst toe
Elke moederdagverrassing is uniek

Ze staat altijd voor je klaar. Laat je lachen, luistert naar je en helpt je tijdens belangrijke momenten in je leven. En hoewel je jouw moeder, schoomoeder, oma, zus of vriendin iedere dag laat weten dat je haar waardeert, is Moederdag een goed moment om haar éxtra in het zonnetje te zetten.

Bij Greetz vind je allerlei unieke moederdagverrassingen. Kaartjes en cadeaus die je een éxtra persoonlijke touch kunt geven door een eigen foto en/of tekst toe te voegen.

✽ Elke moederdagverrassing wordt met veel liefde gemaakt op het Greetz hoofdkantoor

✽ Onze vrolijke verpakkingen zorgen voor een heus uitpakfeestje

✽ De perfecte verrassing voor jouw geweldige moeder, schoomoeder, oma of zus

Inspiratie moederdagteksten

Je hebt een kaartje uitgekozen en een eigen foto toegevoegd. Ben je op zoek naar een tekst waaruit blijkt hoe fijn je het vindt dat jouw moeder, schoonmoeder, oma, zus of vriendin er is? Wij helpen je! We geven je voorbeelden van mooie teksten waarmee je niet alleen origineel bent, maar ook persoonlijk.

Hoe wil jij verrassen?

Je kunt je verrassing laten bezorgen, maar je kunt er ook voor kiezen om deze naar jezelf te sturen. Zo kun je jouw kaartje of cadeautje op een later moment zelf geven. Net zo leuk!

Deel jouw glimlach (#greetzmoment)
Sparen voor korting met MyGreetz

Als lid van Greetz heb je met je eigen account (MyGreetz) heel veel voordelen. Sparen voor korting is natuurlijk leuk omdat je van verrassen nooit genoeg krijgt. Maar er zijn er nog veel meer om het jou leuker & makkelijker te maken:

Stampz sparen
voor korting
Favoriete &
bewaarde
producten
Foto album met
eigen foto’s
Je eigen
kalender
Je eigen
adresboek
Kies nu jouw verrassing