Benieuwd wanneer we jouw verrassing bezorgen? Lees meer >


Onze nieuwste aanwinsten

❤ Elke verrassing wordt speciaal voor de ontvanger met veel liefde gemaakt op het Greetz hoofdkantoor
❤ Echt uitpakken? Maak jouw verrassing uniek met eigen foto en/of tekst
❤ Je zorgzame moeder, je leukste oma, allerbeste vriendin .. Voor elke moeder vind je de perfecte verrassing


Populaire verrassingen


Wat mag het kosten?

Je verstuurt al een kaart vanaf €2,25. Kies je kaart


Kies nu jouw verrassing

Moederdag 2020 - Hoe verras jij haar?

15 augustus 2020 is het Moederdag in Antwerpen. De dag om moeder, schoonmoeder, oma, zus of vriendin te zeggen hoe fijn het is dat ze er zijn. En wat is er nou leuker dan om dat te doen op een persoonlijke manier? Bij Greetz vind je altijd een geschikt cadeau voor Moederdag. Tussen onze Moederdag cadeaus vind je prachtige boeketten, ballonnen, chocolade, Rituals badproducten en nog veel meer. Maak je Moederdag cadeau extra speciaal door er een lieve moederdagkaart aan toe te voegen en je cadeau luxe in te laten pakken door de Greetz inpakservice.

Moederdag ideeën en tips

Bij Greetz vind je unieke cadeaus voor Moederdag en moederdagkaarten om je moeder, schoonmoeder of misschien zelfs je grootmoeder een lieve boodschap te sturen. Greetz heeft unieke collecties van hippe merken zoals Lief!, BAMBAM, Me & Mats maar ook Loesje.

Je kan jouw cadeau extra persoonlijk maken met een foto of tekst. In het Moederdag fotocadeau assortiment vind je te personaliseren wijnen, fotomokken, chocolade, thee en meer! Je plaatst eenvoudig jouw favoriete foto op je cadeau. Inspiratie voor op de kaart of het cadeau nodig? Bekijk dan onze gedichten en tips voor Moederdag.

Fijne Moederdag!

Moederdag 2020 zal geen echte Moederdag zijn als je haar naast het lekkere ontbijtje op bed ook niet verrast met een mooie bos moederdag bloemen. We hebben zo veel soorten bloemen, dus haar lievelingsbloemen hebben we sowieso. Daarmee maak je je verrassing voor Moederdag al heel bijzonder. Er zijn tulpen, rozen, chrysanten, zonnebloemen, gerbera's, lelies en zelfs hortensia's. Samen met een mooie moederdagkaart maak je er een dag van om nooit te vergeten. Extra leuk: je kan je bloemen laten inpakken in jouw zelfontworpen cadeaupapier! Of je nu kiest voor een naam of die foto van dat ene mooie moment, écht uitpakken doe je met een ingepakt cadeautje.

Zo haal je alles in huis om haar een fijne Moederdag te wensen.

Fijne Moederdag voor alle Antwerpse mama's!