Zet jouw collega in het zonnetje!


Secretaressedag: Inspiratie voor jouw persoonlijke boodschap

Secretaressedag is dé dag om Secretaresses, Office Managers en PA’s in het zonnetje te zetten. Een persoonlijke boodschap op een kaartje mag dan natuurlijk niet ontbreken. Ben je op zoek naar een originele tekst voor jouw collega? Wij helpen je! We geven je voorbeelden van teksten die verder gaan dan ‘bedankt voor alles’. Je bent hierdoor origineel en kunt een kaart nóg persoonlijker maken.

Bekijk teksten >


Zo wordt jouw verrassing bezorgd

1. Kies je geschenk
2. Voeg tekst en/of
foto toe
3. Kies gewenste bezorgdatum
4. Verstuur direct
naar je relatie

Secretaressedag 2020 - Verras je secretaresse

Donderdag 16 april is het weer zover: nationale Secretaressedag! Dit is dé gelegenheid om haar een hele fijne dag te bezorgen. Want zeg nou zelf: jouw rots in de branding verdient het toch om verwend te worden met een mooi cadeau?

Secretaressedag bloemen

Wat dacht je van een prachtig boeket bloemen? Je kunt het boeket bloemen nu heel eenvoudig bestellen en laten bezorgen op haar bureau. Personaliseer het boeket met een kaartje, inclusief een persoonlijke tekst of gedicht.

Speciaal voor Secretaressedag en om het jou iets makkelijker te maken, stelden we een aantal boeketten samen voor deze dag. Liever een ander boeket sturen? Dat kan: bekijk hier ons complete bloemenassortiment.

Secretaressedag cadeau

Je secretaresse extra in de watten leggen of met een ander Secretaressedag-cadeau verrassen? Wat denk je van overheerlijke chocolade, gepersonaliseerd met een eigen foto, gedicht en tekst? Voor een perfect relaxmomentje na het werk geef je haar een beauty-geschenkset van Rituals. Kortom, keuze te over om je secretaresse blij te maken op deze speciale dag!

Fijne Secretaressedag!