Populaire verrassingen


Wat mag het kosten?


Kies nu jouw verrassing

Sinterklaascadeaus voor iedereen

December is misschien wel de favoriete maand van iedereen bij Greetz. Naast Kerstmis valt het Sinterklaasfeest natuurlijk ook in december. Leuk aan Sinterklaas is dat de Sint ons ieder jaar een aantal van de allerbeste Pieten stuurt om alles op rolletjes te laten verlopen.

Sinterklaas 2019

Sint en Piet zijn in het land: tijd voor speculoos en sinterklaascadeautjes. Kun je er dit jaar niet bij zijn op 6 december? Via Greetz kun je toch verrassen met leuke sinterklaascadeaus. Zo verstuur je eenvoudig chocolade, een grote helium ballon of speelgoed. Laat je sinterklaascadeau feestelijk inpakken en maak je verrassing compleet met een wenskaart van de Sint. Zo wordt de ontvanger extra verrast!

Originele sinterklaascadeautjes

Wil jij dit jaar eens verrassen met een echt origineel sinterklaascadeau? Dan heeft Greetz goede tips voor sinterklaasgeschenken voor alle hulpsinterklazen. Het meest persoonlijke cadeau ontwerp je natuurlijk zelf. Verras dit jaar met een grote heliumballon met daarop jouw favoriete foto. Of maak blij met een knuffel met eigen naam. Zo’n uniek sinterklaascadeau zorgt zeker voor een glimlach.

De Greetz Pieten zorgen voor supersnelle verzending

Wist je dat we speciaal voor Sinterklaas een aantal goed getrainde Pieten op bezoek hebben om alle sinterklaaskaarten en sinterklaascadeautjes zo goed mogelijk te verzenden? Als je voor 21.00 je bestelling plaatst, wordt het cadeau de dag erna meteen bezorgd door de Pieten van Greetz!