Nog persoonlijker met een foto-uitnodiging


Hoe maak je een uitnodiging?

Uitnodiging maken

Jarig en een feestje geven? Verhuizen en iedereen het nieuwe adres doorgeven en direct uitnodigen voor de housewarming? Bevallen en jullie trots delen door middel van een geboortekaartje? In alle gevallen begint de voorpret al bij het maken van de uitnodigingen. Kies een design uit de vele uitnodigingskaarten en maak je uitnodiging uniek met jouw foto's, foto-effecten, tekst en versieringen. Wil je jouw uitnodigingen helemaal zelf ontwerpen? Dat kan! Kies een van onze blanco kaarten (eigen ontwerp), upload je eigen foto's en maak een geheel eigen creatie. Je maakt uitnodigingen en aankondigingen namelijk voor elke gelegenheid – een verjaardagsfeest, kinderfeestje of misschien wel jullie huwelijksjubileum. Online uitnodigingen maken, heeft meerdere voordelen: zo kies je uit meer dan 1.000 designs in verschillende vormen en formaten, personaliseer je jouw uitnodigingen geheel naar smaak en kies je de kleur envelop die bij de gelegenheid past.

Zelf je uitnodiging maken voor elke gelegenheid

Uiteraard is er altijd wel een reden voor een feestje en vind je bij Greetz uitnodigingen voor ieder moment. Omdat je zelf kunt bepalen hoe je uitnodigingskaart er uiteindelijk uit komt te zien, kun je zelf uitnodigingen maken voor élk feestje. Geef je een themafeest met dresscode 'roze?' Ga dan voor een uitnodiging in deze kleur, versier met roze versieringen en maak het af door te versturen in een roze envelop. Zo begint het feestje al zodra jouw uitnodiging op de deurmat van de genodigden valt! Het maken van een uitnodiging kan voor de creatieveling onder ons weleens wat tijd kosten. Ben je al begonnen, maar ga je liever op een ander moment verder? Als je inlogt op de Greetz website (MyGreetz) sla je jouw uitnodiging gemakkelijk tussentijds op. Ook je gebruikte foto's en afbeeldingen worden daarbij bewaard in jouw fotobibliotheek.

Uitnodigingen maken en online versturen

Helemaal tevreden met het resultaat en klaar om te versturen? Laat ons het verdere werk doen. Upload bijvoorbeeld gemakkelijk een adressenbestand en versturen maar! Deel je de uitnodigingen liever zelf uit? Verstuur ze dan eerst als pakketje naar jezelf en nodig iedereen persoonlijk uit. Veel plezier!