Nog persoonlijker met een foto-uitnodiging


Hoe maak je een uitnodiging?

Uitnodiging maken

Zelf je uitnodiging maken? De voorpret begint met uitnodigingen maken die perfect passen bij jouw feest. Kies een design uit de vele uitnodigingskaarten en maak je uitnodiging uniek met jouw foto's, foto-effecten, tekst en versieringen. Wil je jouw uitnodigingen helemaal zelf ontwerpen? Dat kan! Kies een van onze blanco kaarten, upload je eigen foto's en maak een geheel eigen creatie. Je kunt uitnodigingen maken voor elke feestelijke gelegenheid zoals een verjaardagsfeest, kinderfeestje of huwelijksjubileum. Online je uitnodiging maken heeft meerdere voordelen: je kunt kiezen uit meer dan 1.000 designs, zelf de vorm van je kaart kiezen, jouw uitnodiging geheel naar smaak personaliseren en een bijpassende kleur envelop kiezen.

Zelf je uitnodiging maken voor elke gelegenheid

Omdat je zelf kunt bepalen hoe je uitnodigingskaart er uiteindelijk uit komt te zien, kun je zelf uitnodigingen maken voor élk feestje. Geef je bijvoorbeeld een thema feest met dresscode 'roze'? Dan kun je een roze kaart kiezen, de kleur van de tekst op je kaart roze maken, roze versieringen toevoegen en je uitnodigingen versturen in een roze envelop. Zo begint het feestje al wanneer jouw uitnodiging op de deurmat van de genodigden valt!

Uitnodigingen maken en online versturen

Ben je klaar met het maken van je uitnodigingen, dan kun je ze direct online versturen óf in een pakketje thuis ontvangen om ze zelf op de post te doen of uit te delen. Een écht bijzondere uitnodigingskaart maken kost soms best wat tijd. Als je inlogt op Greetz website (MyGreetz) dan kun je jouw creatie tussentijds opslaan en later afmaken. Je gebruikte foto's en afbeeldingen worden daarbij bewaard in je foto-bibliotheek.

Uitnodiging feestje versturen

Is jouw uitnodiging voor je feestje gereed? Dan kun je de feest uitnodigingen direct online versturen óf in een pakketje (inclusief postzegels) thuis ontvangen en ze zelf op de post doen of uitdelen.