Vaderdag 2018

Vaders houden van verrassingen! Bij Greetz vind je Vaderdag cadeaus van zoveel soorten, maten, geuren en kleuren dat je hem ongetwijfeld weer heel blij gaat maken. Geniet jouw vader van een biertje of een wijntje? Bekijk dan het drankassortiment van Greetz met de lekkerste dranken. Speciaal voor vaders hebben onze inkopers veel nieuwe bieren, speciaalbieren en wijnen, waaronder Hamersma wijnen, toegevoegd aan de collectie. Is je vader een zoetekauw en gaat zijn liefde door de maag? Dan verras je hem natuurlijk met luxe chocolade van verleidelijke merken zoals Leonidas, Australian, Merci of Tony's Chocolonely. Houdt jouw papa van een geintje? We hebben nieuwe heliumballonnen en gepersonaliseerde foto cadeaus zoals gepersonaliseerde mokken. Cadeaus met eigen foto kunnen heel leuk zijn, maar lenen zich ook perfect om je vader eens lekker in de maling te nemen. Je leest het goed: Greetz heeft een ruim assortiment met cadeaus voor papa. Met welke verrassing zeg jij het dit jaar?

Wanneer is het Vaderdag in België?

Vaderdag 2018 valt op zondag 10 juni. Bijna een maand na Moederdag. Net zoals Moederdag ieder jaar een vaste dag heeft en valt op de tweede zondag in mei, valt Vaderdag altijd op de derde zondag in Juni. Vaderdag staat natuurlijk in het teken van alle Vaders en hun (o zo) vaderlijke gedrag en de positieve invloed die dit met zich meebrengt. Dus heb jij een Vader, Opa, Schoonvader, Papa of ander zeer vaderlijk figuur in je leven die je wil bedanken met een leuke verrassing? Dan is zondag 10 juni de geschikte dag om hem te verblijden. Wist je dat Vaderdag in Nederland op een andere dag valt? Namelijk zondag 18 juni.

Vaderdag cadeau bezorgen op zondag 10 juni

Om zijn dag nog specialer te maken, bezorgen we jouw verrassing óp zondag 10 juni. Van een Vaderdag mok met foto tot bier met eigen etiket, van de mooiste Vaderdagkaarten tot de lekkerste wijnen geselecteerd door de absolute wijnkenner Harold Hamersma. Vooral leuk als je er zelf niet bij kan zijn maar hem wel wil verrassen op zijn speciale dag.

Fijne vaderdag!