Benieuwd wanneer we jouw verrassing bezorgen? Lees meer >


Populaire verrassingen


Wat mag het kosten?

Je verstuurt al een kaart vanaf €2,25. Kies je kaart


Inspiratie verjaardagswensen

Inspiratie verjaardagswensen

Wil je een kaartje sturen naar een jarige job of jet en ben je op zoek naar een originele verjaardagswens? Wij helpen je! We geven je voorbeelden van teksten waarmee je niet alleen origineel bent, maar ook persoonlijk.

✔ Maak jouw verrassing extra persoonlijk met eigen foto’s en/of tekst

✔ Elke verrassing wordt speciaal voor de ontvanger met veel liefde gemaakt op het Greetz hoofdkantoor

✔ Zes dagen per week de jarige job of jet feliciteren


Vergeet geen verjaardag

Verjaardagskalender

In jouw Greetz kalender kun je verschillende momenten opslaan, zoals verjaardagen. Heel handig, want wij sturen jou op tijd een herinnering. Zo vergeet je geen verjaardag meer!


Kies nu jouw verrassing

Leuke, originele verjaardagscadeaus van Greetz

Hoera, er is iemand jarig! Wil je iemand een leuk verjaardagscadeau sturen? Bij Greetz zit je goed. Onze verrassingen houden namelijk wel van een feestje en zijn er graag bij. We helpen je graag een handje met onze cadeautips. Van verjaardagsballonnen tot verjaardagsbloemen, van verjaardagskaarten tot verjaardagsmokken, we hebben ze allemaal in huis.

Cadeautips: het perfecte verjaardagscadeau

Een verjaardag begint met verjaardagspost. Als er een gekleurde enveloppe op de mat ligt weet je: dit wordt jouw dag! Uit ons ruime assortiment van meer dan 1600 verjaardagskaarten zit er zeker eentje om jouw verjaardagsverrassing mee te beginnen. Of jij nu iemand wil verrassen met een heerlijke fles speciaalbier of wijn, een mooie bos bloemen gaat versturen of een feestelijk assortiment bonbons op het oog hebt... uit de ruim 500 verjaardagscadeaus vind je altijd iets waarmee je de jarige verrast op jouw manier.

Verjaardagscadeau met naam

Een leuk verjaardagscadeau is er een waarbij de jarige zelf de hoofdrol speelt. Hij of zij maakt de verrassing namelijk speciaal. Door een verjaardagscadeau met naam foto te kiezen wordt het echt een unieke verrassing. Zo zijn er bijzondere verjaardagsballonnen met naam en speciale verjaardagsdranken met eigen etiket. Maar vergeet de verjaardagskaart niet. Met foto en tekst feliciteer je iemand op jouw manier. En het is echt niet te missen wie de jarige is!