Winkelmandje
ASSORTIMENT SAMENGESTELD
DOOR SPECIALISTEN

Bij Greetz vinden we de kwaliteit van onze producten erg belangrijk. En omdat jij natuurlijk met de allerbeste en lekkerste wijn wilt verrassen heeft wijnrecencent Harold Hamersma speciaal onze favoriete wijnen voorgeproefd. Zo weet jij zeker dat je de juiste wijn voor jouw ontvanger kiest. De wijnen die worden aanbevolen door Harold Hamersma herken je aan het HAMERSMA keurmerk. Ook ons assortiment speciaalbier is samengesteld met de beste bieren van ambachtelijke brouwerijen uit Nederland en België.

 

 

Personaliseer het etiket
met tekst en/of foto

Iemand verrassen met een cadeau is super leuk, maar het is nog leuker als het cadeau uniek is! Bij Greetz kan je jouw cadeau uniek maken door hem te personaliseren. Personaliseer jouw favoriete fles drank door een persoonlijke tekst en een leuke foto aan het etiket toe te voegen. Je kunt kiezen uit verschillende wijnen, speciaalbieren, bubbels, champagne of port!

voeg een wenskaart toe

Wil je de ontvanger van jouw cadeau iets vertellen? Een persoonlijke boodschap overdragen? Of gewoon laten weten van wie het cadeau komt? Voeg dan een wenskaart met jouw persoonlijke boodschap erop toe. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen en formaten. Ook je kaart kun je volledig personaliseren met foto's, stickers en teksten.

verrassend mooi ingepakt

Een cadeau is natuurlijk niet compleet zonder een mooie verpakking. Daarom kun je er bij ons voor kiezen om jouw cadeau in een luxe houten kistje te laten inpakken. Het cadeau wordt verzonden in een vrolijke Greetz box. Dit maakt je verrassing een echt feestje om uit te pakken.

100% Tevredenheidsgarantie
6 dagen per week bezorgd

Bij Greetz kun je jouw verrassing 6 dagen per week laten bezorgen. Meer informatie over de verschillende bezorgoptie? Klik dan op onderstaande link.

Bezorginformatie
voor 22:00 besteld, morgen bezorgd

Zeg het op jouw manier. Dat betekent natuurlijk ook dat je zelf kunt kiezen wannéér. Zo kunnen we jouw drank cadeau morgen al bezorgen als je vandaag voor 22.00 bezorgd. Wel zo makkelijk! Vandaag nog verrassen? Ook dat is mogelijk via Greetz. Voor 11:00u besteld is vandaag nog bezorgd namelijk.