Zo bijzonder zijn onze kaarten

Het online maken van wenskaarten bij Greetz is gemakkelijk en vooral een feestje! Stuur de jarige een leuke felicitatie, wens de zieke veel beterschap of stuur je lief veel zoenen per post. Ga op zoek naar de perfecte wenskaart en pas deze helemaal naar eigen wensen aan. Om jouw kaart nog persoonlijker te maken kan je je eigen tekst, foto’s, stickers en emoji’s toevoegen. Jouw wenskaarten zijn dus zo uniek, opvallend en persoonlijk als je zelf wilt. Klaar en tevreden met het resultaat? Dan verstuur je de wenskaart direct online en doen wij hem voor je op de post. Een verrassing om over naar huis te schrijven ;-)


Altijd uniek en persoonlijk


Exclusieve collecties

Onze eigen ontwerpers zijn altijd druk in de weer om kaarten te ontwerpen volgens de laatste trends. Maar wist je dat we ook exclusieve collecties hebben van o.a. Disney, Tsjip, Paperclip en TMS? Voor al je favoriete karakters ben je bij ons aan het juiste adres.


Verschillende kaartformaten

Verjaardag van die lieve vriendin vergeten? Heel veel succes wensen of groot uitpakken voor je grote liefde? Met een XL kaart (16,7 x 23,1 cm) maak je zeker indruk. Nog ruimte te kort? Kies dan voor onze supergrote Supersize kaart (24 x 33 cm). Size does matter, toch? Je kiest het formaat na het bewerken van je kaart.


Duurzaamheid

Op de kaarten van Greetz zie je het FSC® logo staan, maar wat betekent dit nou voor jou als klant en voor ons als Greetz. De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC maakt het tevens mogelijk dat het hout of houtproduct gevolgd wordt door alle stadia van verwerking en distributie; dit geeft jou als klant van Greetz, zekerheid dat het karton voor jouw kaarten daadwerkelijk afkomstig is uit goed beheerde bossen en dat vinden wij erg belangrijk! Zo draagt Greetz bij aan een goed beheer van de natuur om ons heen, terwijl we jou voorzien van een verantwoord kaartje voor ieder moment!


6 dagen per week bezorgd

Voor 16:00 uur besteld = volgende dag al verrassen

Zeg het op jouw manier. Dat betekent natuurlijk óók dat je zelf kunt kiezen wanneer. Zo kan je nog voor 16:00 uur je kaart bestellen en de volgende dag laten bezorgen.


Sparen voor korting met MyGreetz

Als lid van Greetz heb je met je eigen account (MyGreetz) heel veel voordelen. Sparen voor korting is natuurlijk leuk omdat je van verrassen nooit genoeg krijgt. Maar er zijn er nog veel meer om het jou leuker & makkelijker te maken:

Stampz sparen
voor korting
Favoriete &
bewaarde
producten
Foto album met
eigen foto’s
Je eigen
kalender
Je eigen
adresboek