Voor ieder moment een kaart

Wie ga jij een glimlach bezorgen met een kaart? Bekijk hiernaast het filmpje met blije ontvangers.

Stuur de jarige een leuke felicitatie, wens de zieke veel beterschap of stuur je lief veel zoenen per post. Een verrassing om over naar huis te schrijven ;-)


Zo verstuur je jouw kaart

1. Kies je kaart
2. Voeg evt. foto
en/of naam toe
3. Kies het formaat
van je kaart en
de envelopkleur
4. Voeg adres toe
en kies gewenste
bezorgdatum

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Wenskaarten maken en versturen

Via Greetz kun je echte wenskaarten maken en online versturen. Maak een originele wenskaart voor een bijzonder moment. Stuur een feestelijke of grappige verjaardagskaart, persoonlijke fotokaart, beterschapskaart, valentijnskaart of een lieve geboorte of communie felicitatie. Ben je op vakantie of gaat je kind op kamp? Stuur dan een leuke vakantiekaart. Wil je nieuwjaarsbrieven versturen? Ook dat kan bij Greetz! Kies een mooie kaart uit de collectie nieuwjaarsbrieven of nieuwjaarskaarten en voeg een eigen foto of tekst toe voor de echte persoonlijke touch! Kies uit ons ruime assortiment en maak voor elke gelegenheid wenskaarten. Heb je moeite om de perfecte kaart te vinden of wil je zomaar een kaartje sturen? Dan kies je uit onze zomaar kaarten of ontwerp je zelf een kaart. Op weekdagen vóór 21 uur besteld, is morgen bezorgd. Je kunt ook een andere bezorgdatum kiezen, zodat je wenskaart op de juiste dag bij de ontvanger toekomt.

Online wenskaarten versturen

Het online maken van wenskaarten bij Greetz is een feestje! Zo kun je in alle rust thuis of op je smartphone op zoek gaan naar de perfecte wenskaart. En die helemaal naar je eigen zin aanpassen of zelf een kaart ontwerpen. Vervolgens schrijf je er een mooie tekst in en versier je de wenskaart aan de binnenkant met stickers en emoji's. Klaar en tevreden met het resultaat? Dan verstuur je de wenskaart direct online en doen wij hem voor jou op de post in de door jou gekozen envelop. Je wenskaarten zijn dus net zo uniek, opvallend en persoonlijk als je wilt.

Naast wenskaarten kun je via Greetz ook mooie uitnodigingen, geboortekaartjes, valentijnskaarten en trouwkaarten versturen. De kaart wordt op hoge kwaliteit geprint, zorgvuldig verzonden en op de door jou gekozen datum bezorgd.

Hoe groot is een wenskaart?

Wenskaarten zijn er in allerlei verschillende vormen en maten. Greetz heeft voor jou een uitgebreide collectie wenskaarten samengesteld. De collectie bevat een resem verschillende merken, designs, liggende, staande en vierkante kaarten. We hebben ook deze twee soorten wenskaarten in huis:

  • Ansichtkaarten: wenskaarten met alleen een voor- en achterkant. Lekker goedkoop te versturen zonder envelop.
  • Gevouwen kaarten: uit te klappen kaarten met een dubbele binnenkant. Extra ruimte voor tekst of om te versieren, verstuurd in een gekleurde envelop naar keuze.

Heb je je kaart gevonden, ontworpen en helemaal af? Dan kan je ook nog een maat uitkiezen. Naast de standaard maat hebben we ook XL en Supersize kaarten. Als je echt indruk wil maken, ga dan voor Supersize en je verrast met een supergrote wenskaart. Tip: Supersize kaarten zijn extra leuk met eigen foto's en ontwerp! Ideaal voor de meest bijzondere momenten en felicitaties.

Meerdere kaarten tegelijk versturen

Wist je dat je via Greetz ook meerdere kaarten tegelijk kan versturen? Handig als je bijvoorbeeld uitnodigingskaarten, trouwkaarten, nieuwjaarskaarten of kerstkaarten wil maken en versturen. Maak de perfecte kaart om de ontvangers te verrassen. Voer zoveel adressen als je wilt óf upload een adressenlijst in één keer. Na het maken van de wenskaart, kies je om de kaart te versturen naar meerdere ontvangers of als pakketje naar jezelf. De kaarten eerst naar jezelf sturen is ideaal als je de binnenkant persoonlijk wil beschrijven, een persoonlijke touch aan de kaart wil toevoegen, of de kaarten zelf gaat overhandigen aan de ontvanger.

Gratis wenskaarten?

Voor elke gelegenheid is er wel een juiste wenskaart. Kies een kaartje van een van de Greetz-designers, een wenskaart uit een van onze exclusieve wenskaartcollecties of maak je eigen ontwerp. Het leukste van alles? Met een myGreetz-account spaar je ook nog eens voor stampz, om gratis wenskaarten te versturen! Zo wordt het versturen van een wenskaart nog leuker.

Meer dan alleen wenskaarten

Via Greetz kan je iemand uniek verrassen met meer dan alleen een kaartje. Een grootse verrassing op het oog? Stuur dan naast een wenskaart ook een cadeautje. In ons cadeau assortiment vind je onder andere bloemen, boeken, dranken, ballonnen, mokken, fruitmandenen chocolade.