Voor ieder moment een kaart


Zo verstuur je jouw kaart

1. Kies je kaart
2. Voeg evt. foto
en/of naam toe
3. Kies het formaat
van je kaart en
de envelopkleur
4. Voeg adres toe
en kies gewenste
bezorgdatum

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Wenskaarten maken en versturen

Via Greetz kun je echte wenskaarten maken en online versturen. Maak een originele wenskaart voor een bijzonder moment. Stuur een feestelijke of grappige verjaardagskaart, persoonlijke fotokaart, beterschapskaart of een lieve geboorte felicitatie. Kies uit ons ruime assortiment en je kunt voor elke gelegenheid wenskaarten maken. Heb je moeite om de perfecte kaart te vinden of wil je zomaar een kaartje sturen? Dan kun je kiezen uit onze zomaar kaarten of je kaart zelf ontwerpen. Voor 21:00 uur besteld, is morgen bezorgd. Je kunt ook een andere bezorgdatum kiezen, zodat jouw wenskaart op de juiste dag bij de ontvanger bezorgd wordt.

Online wenskaarten versturen

Het online maken van wenskaarten bij Greetz is een feestje! Zo kun je in alle rust thuis of op je smartphone op zoek gaan naar de perfecte wenskaart en deze helemaal naar je eigen wens aanpassen of zelf een kaart ontwerpen. Vervolgens schrijf je er een mooie tekst in en versier je de wenskaart aan de binnenkant met stickers en emoji's. Klaar en tevreden met het resultaat? Dan verstuur je de wenskaart direct online en doen wij hem voor je op de post in de door jou gekozen envelop. Jouw wenskaarten zijn dus net zo uniek, opvallend en persoonlijk als je zelf wilt.

Naast wenskaarten kun je via Greetz ook mooie uitnodigingen, geboortekaartjes en trouwkaarten versturen. De kaart wordt op hoge kwaliteit geprint, zorgvuldig verzonden en op de door jou gekozen datum bezorgd.

Hoe groot is een wenskaart?

Wenskaarten zijn er in allerlei verschillende vormen en maten. Greetz heeft voor jou een hele uitgebreide collectie wenskaarten samengesteld. Deze collectie bevat veel verschillende merken, designs, liggende, staande en vierkante kaarten. Ook hebben we deze twee soorten wenskaarten:

  • Ansichtkaarten: wenskaarten met alleen een voor- en achterkant. Lekker goedkoop te versturen zonder envelop.
  • Gevouwen kaarten: uit te klappen kaarten met een dubbele binnenkant. Extra ruimte voor tekst of om te versieren, verstuurd in een gekleurde envelop van jouw keuze.

Heb je je kaart gevonden, ontworpen en helemaal af? Dan kan je ook nog een maat uitkiezen. Naast de normale maat hebben we ook XL en Supersize kaarten. Als je echt indruk wil maken, ga dan voor supersize en je verrast met een supergrote wenskaart. Tip: Supersize kaarten zijn extra leuk met eigen foto's en eigen ontwerp! Ideaal voor de meest bijzondere momenten en felicitaties.

Meerdere kaarten tegelijk versturen

Wist je dat je via Greetz ook meerdere kaarten tegelijk kan versturen? Dit is handig als je bijvoorbeeld uitnodigingskaarten, trouwkaarten of kerstkaarten wil maken en versturen. Maak de perfecte kaart om de ontvangers te verrassen. Voer zoveel adressen als je wilt óf upload een adressenlijst in één keer. Na het maken van de wenskaart geven we je de keuze de kaart te versturen naar meerdere ontvangers of als pakketje naar jezelf. De kaarten eerst naar jezelf sturen is ideaal als je de binnenkant zelf wil beschrijven, een persoonlijke touch aan de kaart wil toevoegen en wanneer je de kaarten zelf gaat overhandigen aan de ontvanger.

Gratis wenskaarten?

Voor elke gelegenheid is er wel een juiste wenskaart. Kies een kaartje van één van de Greetz designers, een wenskaart uit een van onze vele exclusieve wenskaartcollecties of maak je eigen ontwerp. Het leukste van alles? Met een myGreetz account spaar je ook nog eens voor stampz, dat betekent gratis wenskaarten versturen! Zo wordt het versturen van een wenskaart wel heel leuk.

14 februari 2019 - Valentijnsdag

Valentijnsdag staat weer voor de deur! Officieel is valentijn natuurlijk de dag van de liefde en krijg je de kans om jouw hart te laten spreken. Maar tegenwoordig wordt deze dag ook gebruikt om een beste vriendin, moeder of misschien wel broer te laten weten dat je hem of haar graag mag. Gewoon een beetje liefde, omdat het kan.
Een valentijnskaart is natuurlijk bij uitstek de manier om dit te doen. Niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om te versturen.
Bij Greetz verstuur je jouw valentijnskaart(en) ;-) gemakkelijk en persoonlijk. Zo vind je kaarten met aanpasbare naam, valentijnskaarten waar je één of meerdere foto’s aan toevoegt, óf ontwerp jouw valentijnskaart helemaal zelf met de eigen ontwerp kaarten. Als finishing touch versier je jouw kaart met leuke stickers.
Geef je de kaart liever zelf? Verstuur hem dan in een pakketje naar jezelf en overhandig de kaart met een dikke kus.

Meer dan alleen wenskaarten

Via Greetz kan je iemand uniek verrassen met meer dan alleen een kaartje. Wil je iemand groots verrassen stuur dan naast een wenskaart een cadeautje. In ons cadeau assortiment vindt je onder andere bloemen, dranken, ballonnen en chocolade.