Zo verstuur je jouw verrassing

Als je nog vragen hebt over het maken van je verrassing of over een reeds geplaatste bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Wijn bestellen online

Wist je dat je bij Greetz op elk gewenst moment wijn bestellen kunt? Wij zorgen er dan voor dat de fles van jouw keuze wordt bezorgd. Of je nu een goede fles rode wijnof witte wijn zoekt, in ons assortiment vind je altijd de ideale wijnsoort voor elke gelegenheid. De wijnen die wij verkopen zijn speciaal uitgezocht door onze experts. Zij weten heel goed hoe ze de beste kwaliteit voor de beste prijs moeten selecteren. Kies uit onze wijngeschenken en wij bezorgen op elke dag van de week, dus óók op zondag. Voor 14:00 uur online wijn bestellen bij Greetz betekent dat we het wijn cadeau nog dezelfde dag bezorgen. Als je voor 22:00 uur bestelt, krijgt de ontvanger de fles de volgende dag. Wijn online bestellen was nog nooit zo gemakkelijk!

Geef heerlijke wijn cadeau

Elke fles die we bezorgen wordt in een mooie geschenkverpakking afgeleverd. En jij kunt de verrassing nog groter maken voor de ontvanger door een wenskaart bij de wijn te bestellen. Dat maakt de ervaring nog veel leuker, zeker omdat we volop keuze hebben op dit gebied. Zoek je iets bijzonders? Kies dan voor wijn met een eigen etiket. Inderdaad: hier kun je zelf foto's en tekst toevoegen aan het etiket van de fles. Wat ga jij allemaal voor moois maken?